12 Maart 2016 – FFF: FOODDOCK FASHION FESTIVAL


12 Maart 2016  –  FFF: FOODDOCK FASHION FESTIVAL

Hét fashion talent uit Oost-Nederland op de catwalk bij Fooddock. Kom genieten van shows van o.a. Blanche, De Hipshop en Hemelse Hebbedingen. Fashionistas proeven 12 maart de nieuwste collecties bij Fooddock!

Fooddock Deventer met Patt & Nu

Laat je stylen door stylistes van Scotch & Soda, laat je inspireren door de fashionshows en shop op de fashion market. Food artists van Fooddock laten je genieten van kunstzinnige gerechten en onze dj’s vullen de dansvloer!

Hét fashion talent uit Oost-Nederland op de catwalk bij Fooddock. Kom genieten van de shows en het eten. Fashionistas proeven 12 maart de nieuwste collecties bij Fooddock!

Er is een open pop-up store aanwezig. Hier kan je je laten stylen door stylistes van Scotch & Soda. Daarnaast kun je veel inspiratie op doen in de shop op de fashion market. Food artists van Fooddock laten je genieten van kunstzinnige gerechten, een sieradenontwerpster showt haar collectie en onze dj’s vullen ’s avonds de dansvloer!

Voor een kaartje heb jij een zitplek tijdens de shows en kun je genieten van heerlijk eten met een drankje bij de verschillende foodstands in Fooddock. Als laatste krijg je een te gekke goodiebag mee én maak je kans op heel veel toffe prijzen!

Planning:

15:00 Vrije inloop in de pop-up stores, zie info hierboven (toegankelijk voor iedereen ook zonder kaartje!)

19:00 Eerste show van o.a. Blanche, De Hipshop en Hemelse Hebbedingen. (toegangskaart verplicht)

21:00 Tweede show van dezelfde winkels o.a. Blanche, De Hipshop en Hemelse Hebbedingen. (toegangskaart verplicht)

Als afsluiting is er een tof feestje inclusief een dj.

Wanneer: Zaterdag 12 maart, vanaf 15u

Waar: Fooddock, Deventer

Entree: 20 euro, inclusief food and drinks, shows, goody bags en kans heel veel toffe prijzen

Kaartverkoop: Blanche, De Hipshop, Hemelse Hebbedingen, Fooddock & Coffee Together.(Op de dag van het evenement ook aan de bar bij Fooddock)

Entree: 20 euro, including food, shows & goody bags

Kaarten zijn te koop bij Blanche, De Hipshop, Hemelse Hebbedingen, Coffee Together & Fooddock .(Op de dag van het evenement ook aan de bar bij Fooddock)

Datum
12 maart 2016
Aanvang
15:00 Uur
Prijs
€20,00